Minőségi munka éjjel-nappal a legkedvezőbb áron!

Világi Duguláselhárítás: nyár, nyaraló, duguláselhárítás

  


A Miltz és a Világi Duguláselhárítás kapcsolatáról


Világi duguláselhárítás járműparkja
Világi duguláselhárítás járműparkja

A duguláselhárítás mestersége egy igen összetett probléma halmazt jelent. Elsősorban szakmai gyakorlattal rendelkező munkatársakra van szükség, akik felkészültek a korszerű eszközök és műszerek használatára. Képesek például a magas nyomású vízsugárral dolgozó WOMA vagy a csatornakamera működtetésére.

A lapát és a gumiharang ma már nem lehet jelképe a duguláselhárító iparának.

Vagyis drága szerkezetekre, eszközökre van szükség a rohamkocsiktól a méregdrága szerkentyűkig. Éppen ezért sem a munkaerő, sem a géppark nem áll rendelkezésre minden esetben korlátlanul.

A probléma kiküszöbölésének legegyszerűbb módja, ha két, egymásban megbízó cég, szükség esetén kisegíti egymást.


Így nem vesznek el ügyfelek, a piac biztos lehet abban, hogy igényeit a megszokott vállalkozás mindenképpen kielégíti.

A MILTZ és a Világi Duguláselhárítás két ilyen, egymásban megbízó vállalkozás, ezért is van módja most az utóbbinak vendég bejegyzésben gondolatait megosztani.

A nyár a duguláselhárítás próbaköve

A duguláselhárítás egyik specialitása a nyár egyik jellegzetességéhez, a nyaraláshoz, a nyaralók használatához kapcsolódik. Ez az évszak is jellegzetes, csak rá jellemző feladatokat ró a két duguláselhárító, csatornázó cégre.

A duguláselhárítás és a nyaralás fogalmai összefonódnak.

Itt a nyár, kirándulunk a szabadban, esetleg vízparton keresünk hűsítő árnyékot vagy nyaralóban, fák ölelte telken keressük a testi-szellemi feltöltődés lehetőségét.

Nyaraló épületek vízrendszere

A nem állandó jelleggel üzemeltetett lefolyórendszerek veszélye abban rejlik, hogy a beléje juttatott szennyeződések a következő használatig megszilárdulhatnak és ezáltal dugulások kialakulását segíthetik elő.

A megszilárdult szennyeződések kipucolása, eltávolítása igen nehéz munka, sokszor csak a WOMA, azaz a magasnyomású csatornamosó berendezés bevetésével tisztítható meg a vezeték.

Előzzük meg a dugulást

A nyaralás befejeztével a nyaralónk lefolyórendszerét öblítsük át alaposan, hogy a csővezetékben támolygó szennyeződések kiürüljenek és átvándoroljanak a célállomásra, a szennyvíztározóba, a csatornarendszerbe. Néhány WC öblítés vagy egy-két vödör víz loccsintásával már meg is oldjuk a feladatot.

A mosogatóval kapcsolatban is ugyanez a teendőnk: átöblítés, s ha lehetséges, ezt forró vízzel tegyük meg.

És a duguláselhárítás megelőzését végezzük el mindenütt. Ne maradjon ki se a mosdó, se a mosogató, se a padló összefolyó, se a zuhanytálca, se a WC, semmi se.

Ám ügyelnünk kell a szennyvíztárolók vízszintjére is, sőt a tisztítóaknák öblítésére is figyelnünk érdemes. 20-50 liter víz elegendő is lesz a locsolócsőből a tisztításukra.

Ha mégis hívni kell a duguláselhárítókat

De lehetünk bármilyen gondosak is, mégis megtörténhet a dugulás. Sőt csatorna problémáink is adódhatnak. És ekkor hívható lesz Budapesten és Pest megyében akár a MILTZ, akár a Világi Duguláselhárítás.



Miltz Ferenc, duguláselhárító szakember arcképe
Hívja a MILTZ Duguláselhárítást a 06 70 242-0992 telefonszámon 06 70 242-0992 Duguláselhárító szolgáltatásom NON-STOP 24 órás, hiszen a baj nincs tekintettel az időre helyre és napszakra.