Minőségi munka éjjel-nappal a legkedvezőbb áron!

Duguláselhárító szakember

Kedves Látogató!

Köszöntöm a weblapomon, Miltz Ferenc vagyok, duguláselhárító szakember.

Én személy szerint nem szeretem azt, ha kihívok egy szakembert „egy idegent” és nem tudok róla semmit. Ezért szeretnék magamról egy rövid bemutatkozást írni.
Miltz Ferenc, duguláselhárító szakember arcképe

Mint már említettem Miltz Ferencnek hívnak, 38 éves vagyok. Gyermekkorom óta Törökbálinton élek, először a szüleimmel, jelenleg pedig feleségemmel és három gyermekemmel.

Ezért személyes tapasztalatból tudom, milyen az mikor 3 gyermek mellett nem folyik le a víz a házban sehol. 15 éve foglalkozom duguláselhárítással, illetve csatornaépítéssel. Szakmámat tekintve is út-és közműépítő mérnök vagyok. Sok nagy cégnél megfordultam mielőtt saját vállalkozásba kezdtem. Ezen idő alatt nagyon sok szakmai tapasztalatra tettem szert ezért úgy gondolom, hogy nincs az a csatorna, ami meglepetést tudna okozni. Azért adtam fejemet a magánvállalkozásra, mert a tapasztalataim alapján jobban tudok segíteni az embereknek, mint egy nagy cégen keresztül. Véleményem szerint az embereknek nagyobb a bizodalma egy másik magánemberhez, mint az óriási „lélektelen” mamutcégekhez. Időt, energiát és pénzt nem sajnálva megpróbáltam vállalkozásom szerszámparkját, illetve gépparkját a lehető legkorszerűbb illetve legjobb technológiával felszerelni. Az eszközeim is bemutatásra kerülnek az oldalamon egy másik menüpontban. Ha kiérkezem egy munkaterületre, azaz az Ön lakásába, illetve kertjébe, megpróbálok a körülményekhez képest a legtisztábban illetve a legprecízebben dolgozni és a hiba megállapítása után a lehető legrövidebb idő alatt megoldani a problémát.


Amennyiben elnyertem a szimpátiáját és bajban van, hívjon bizalommal a nap 24 órájában.


Köszönöm, hogy elolvasta a bemutatkozásomat.

Üdvözlettel:
Miltz FerencHívjon bizalommal! Duguláselhárító szolgáltatás a nap 24 órájában.
06 70 242-0992