Minőségi munka éjjel-nappal a legkedvezőbb áron!

Számítástechnika kontra duguláselhárítás

  


A duguláselhárítás szakembereinek sok tennivalóval kell megbirkózni. Bár úgy tűnik, az egész annyiból áll, hogy bejelentjük a bajt, kijönnek, megszüntetik, fizetünk, és elmennek. De ha végiggondoljuk, belátjuk, a háttérmunkálatok éppolyan széles feladatkört rónak az elhárítókra, mint bármely más szolgáltatóra a sajátja.

Amikor a csatornában góc jön létre, az ügyfelek túlesnek az első sokkon, (általában) kipróbálnak minden házi praktikát, ami az eltömődést feloldhatja. Ha a dugulás mértéke és természete olyan, sikerrel megszüntethetik a problémát és szabad lesz újra a szennyvíz útja. Ám, ha a góc konok, szakavatott mesterre lesz szükség.

Ha nincs a tarsolyunkban duguláselhárítási feladatokat ellátó cégről információ, az Internethez fordulunk, hiszen ez az a platform, ahol jó esetben minden igényt kielégítően tájékozódhatunk a cégről.


MILTZ Duguláselhárítás honlapja: <a href=
MILTZ Duguláselhárítás honlapja: https://miltz-dugulaselharitas.hu

Az informatika kora – melyben élünk – elvárja az online jelenlétet. Számítástechnikai eszközöket, és korszerű kommunikációs csatornákat alkalmazunk annak érdekében, hogy az ügyfél elégedett legyen. Ez nem csak duguláselhárítási területekre vonatkozik, hanem minden más szolgáltatás esetén.

A számítástechnika és az Internet nem szükséges rossz, hanem óriási lehetőség. Valljuk be: online részvétel nélkül már nem tud lépést tartani a többiekkel egyetlen vállalat sem a piaci versenyben.

Az ügyfélnek – teljesen jogosan! – igényei vannak. A korrekt, hiteles, igazán professzionális duguláselhárítással foglalkozó cégek a napi rutinon kívül mindent megtesznek a pozitív ügyfélélményért. Az ügyfél az első – szeretni kell! Nem csak a munkálatok közben, hanem a konkrét problémamegoldás előtt, majd utána is szünet nélkül, szívvel-lélekkel rendelkezésre kell állni, hogy a problémák esetén számíthasson ránk!

Korrekt tanácsokkal szolgálhatnak a weboldalon az eltömődést megelőző, illetve a már meglévő, de még nem teljesen „betokosodott” dugulási csomók feloldásában. Esettanulmányokon keresztül rávilágíthatnak, mit kell tenni, ha például ömlik a szennyvíz – a lakásban. Ha így munkálkodik a cég, nem csak a már bevált vállalatot keresik (ha eltömődik a csatorna, a lefolyó, a WC, vagy beázik a pince, és szivattyúzni kell, esetleg csatornaépítésnél kell a segítség), de elkötelezettek lesznek, kialakul a vásárlói hűség, és szívesen ajánlják tovább őket.

Ahhoz, hogy az eltömődéssel bajlódó ügyfél könnyen, gyorsan szakavatott duguláselhárítóhoz jusson, sokat kell a szolgáltatónak tenni. A színvonal emelése nem merül ki a számítástechnikai eszközök bevetésével, és a transzparens, látogatóbarát weboldalak létrehozásával, alkalmazásával. Ez a legoptimálisabb ügyfélkapcsolati pont! Ahhoz, hogy az ügyfél megtalálja, amit keres és később könnyen vissza is találjon, folyamatos, állandó munka szükségeltetik, mely nem tartozik a duguláselhárítás szakmai feladatkörébe.

Ahhoz, hogy ez a kitétel teljesüljön, az olyan nívós cégek, mint például a MILTZ duguláselhárítás egy webmestert, keresőoptimalizáló szakembert (SEO-st), szövegírót, grafikust is alkalmaz, nem beszélve a könyvelőről, és az egyéb, adminisztratív feladatokat ellátó apparátusról.

A MILTZ duguláselhárítás a folyamatosan működő online platform, és telefonos elérhetőség mellett szeretne még több és jobb lenni, mint konkurensei. Éjjel-nappal, folyamatos munkarendben, ugrásra készen várják, hogy sikerrel szálljanak szembe az újabb és újabb eltömődéssel. Evidens, hogy hibátlanul, gyorsan és hatékonyan dolgoznak.

Mindezek mellett továbbképzéssel, új ismeretek elsajátításával növelik szakmai kompetenciájukat, technológiai hátterüket, fejlesztik gépparkjukat – minél kompetensebbek a szakemberek, minél korszerűbb, gazdagabb a géppark, annál prímább a szolgáltatás: gyorsabb, könnyebb, olcsóbb.

Duguláselhárításra azóta van szükség, mióta van mi eltömődjön. Ez a szakma, bármilyen hihetetlen, az ókor óta létezik. Sok szennyvíz lefolyt már a csatornákban, mióta az első aedilisek megbirkóztak az első besűrűsödéssel. Azóta rengeteg módszer, eszköz látott napvilágot a fejlesztéseknek köszönhetően.

A szennyvízcsatornák kiépítése, a szennyvízelvezetés ma sem egyszerű, hiszen kezdve a csatornák anyagaival, bezárva a szennyvízkezeléssel, összetett problémával kell szembenézni. A lényeg azonban, hogy a dugulások és a hozzá kapcsolódó „szövődmények” minél kevésbé nehezítsék az ügyfelek mindennapjait.

A MILTZ duguláselhárítás igyekszik, hogy klienseik maximálisan elégedettek legyenek. Az eltömődés pontos helyének megkeresésétől (kamerás csővizsgálat), az esetleges bontási munkálatokon, a dugulás megszüntetésén át a tiszta terület átadásáig, és folyamatos online jelenléttel bizonyítanak.


Miltz Ferenc, duguláselhárító szakember arcképe
Hívja a MILTZ Duguláselhárítást a 06 70 242-0992 telefonszámon 06 70 242-0992 Duguláselhárító szolgáltatásom NON-STOP 24 órás, hiszen a baj nincs tekintettel az időre helyre és napszakra.