Minőségi munka éjjel-nappal a legkedvezőbb áron!


Garanciális és szakszerű duguláselhárítás

Bizalom

Lelkiismeretes és színvonalas ügyfélközpontú szakmai munkámmal az évek során kiérdemeltem a megrendelők bizalmát. Én személy szerint nem szeretem azt, ha kihívok egy szakembert „egy idegent” és nem tudok róla semmit. A nagyobb, más szakmák közreműködését is igénylő munkák esetén mindig megbízható és hozzáértő szakembereket ajánlok. Kérem, olvassa el rövid bemutatkozásomat.

Szakértelem

15 éve foglalkozom dugulás elhárítással, illetve csatornaépítéssel. Szakmámat tekintve is út-és közműépítő mérnök vagyok. Sok neves cégnél megfordultam mielőtt saját vállalkozásba kezdtem. Ezen idő alatt nagyon sok szakmai tapasztalatra tettem szert, ezért úgy gondolom, hogy nincs az a csatorna, ami meglepetést tudna okozni.

Átlagosnál hosszabb garanciális időszak

A duguláselhárítás piacán gyakori a pár napos, akár két hetes garancia az elvégzett munkára. Tapasztalatom alapján ez az idő nem minden esetben elegendő a hiba forrásának tartós megszüntetésére és a probléma ismételten jelentkezik a garanciális időszak lejárta után. Ennek érdekében az elvégzett munkára 3 hónapos garanciát vállalok, hogy biztosítsam Önt a dugulás költséghatékony megszüntetéséről. Garanciális időszak vonatkozik minden duguláselhárítási, csatorna, csőtisztítási (klímacső, főlefolyó) munkára.

Távozásunk után keletkezett külsérelmi nyomok, vagy a nem rendeltetésszerű használat (pl. a lefolyócsőbe kerülő rongy, vatta, játék és egyéb nem oda való dolog) garanciavesztéssel jár.

Tisztaság

Maximálisan szem előtt tartjuk, hogy ami számunkra duguláselhárítási munkaterület, az Önnek a lakása, otthona vagy a munkahelye. A duguláselhárítással kapcsolatos tevékenységet a lehető legnagyobb körültekintéssel végezzük. A munkaterületet tisztán, fertőtlenítve és illatosan adjuk át.

Dokumentálás

Kívánságra fényképes duguláselhárítási, csatornázási, szerelési munkafolyamat-dokumentálást biztosítok, amely jelentősen megkönnyíti a biztosítóval folytatott egyeztetést.

Gyorsaság

A korszerű gépparkunk lehetővé teszi, hogy gyorsan és pontosan feltárjuk a hiba okát és amennyiben lehetséges költséghatékonyan azonnal orvosoljuk. Duguláselhárító tevékenységünk során ügyelünk arra, hogy az a legkisebb kényelmetlenséggel - ha lehet, bontás nélkül - járjon.
Az alábbi területekre vállalom, hogy 2 órán belül megérkezem: