Minőségi munka éjjel-nappal a legkedvezőbb áron!

Duguláselhárítás Százhalombatta

Százhalombatta figyelem! Duguláselhárítást Százhalombatta egész területén végzünk modern eszközökkel, gyors kiszállással a lehető legkedvezőbb árakon. Várjuk megtisztelő hívását non-stop! 06 (70) 242-0992

  • Szakértelem
  • Gyorsaság
  • Garancia
  • Kedvező duguláselhárítás árak

Duguláselhárítás Százhalombatta : 06 70 242-0992
Százhalombatta, Magyarország

Tudom-tudom, duguláselhárítással kapcsolatos honlapunknak annyi köze van a históriás weboldalakhoz, mint tejnek a sörhöz, de most mégis szeretnék pár mondatban Százhalombatta történelmével (is) foglalkozni.

Amennyiben Tisztelt Olvasóm szeretné ezt kihagyni, mert csak Százhalombattán a dugulás elhárítása érdekli, vagy ideges egy dugulás miatt (dől a szennylé), és legszívesebben megharapná a monitort, amiért történelmi órát tartok, ahelyett, hogy mondanám a tutit, kérem, görgessen a cikk aljára. Illetve nem! Jobb jutott eszembe…


A Tisztelt százhalombattai „Többiek”, akik nincsenek még nagyon el- és bedugulva, olvassanak tovább (amennyiben kedvük, energiájuk, idejük engedi)!

Mindannyian tudjuk (ha nem, akkor majd most!), hogy hazánk már az ókorban is kedvelt letelepedési célpont volt. Százhalombatta már évezredekkel ezelőtt lakott település volt, hiszen a löszös talaj olyan a mezőgazdaságnak, mint a duguláselhárító szakember a dugulásnak. (Jó-jó, elismerem, hogy sántít a hasonlat, de az biztos, hogy témába vág!) Szóval Százhalombatta (és nem duguláselhárítás, hanem sztorizás).

Régészeti leletekkel bizonyították, hogy már 4000 éve építettek itt hajlékokat. Aztán olyasmi történt (járvány? ellenség? továbbvándorlás?), melytől a vidék elnéptelenedett, de történelmi idővel mérve nem sokáig, mert i.e. a 6 - 7. században ismét „sátrat vert” az ember. Ezt számottevő, előkelőek után fennmaradó halomsír (tumulus) támasztja alá. Területén ma Régészeti Park található. A római kor sem maradt nyomok nélkül. Palánkvár, majd kőerődítmény védte a Duna vonalában húzódó határt. (Hol volt akkor még a mai Százhalombatta, a szennyvízcsatornák, a cseles dugulások, és a becsületes, profi duguláselhárítók! A „holdban”!) A város neve egyesek szerint a halomsírokra utal, és talán a török időkből maradt a „batta”, mely törökül állítólag itatót jelent. (Nem akarok alpári lenni, de erről az jutott eszembe, hányszor kiált fel az ember hasonló módon, amikor csőtörés van, vagy dugulás, illetve egyéb „nemszeretem” dolog, valahogy így: „batta meg”! Természetesen egyértelmű, hogy nem a régi időkből fennmaradt káromkodás Százhalombatta nevének eredete.

A város a 20. század második felében kezdett rohamléptekben fejlődni, köszönhetően a Dunamenti Erőműnek (nem tudom, mond-e Tisztelt Olvasóimnak valamit a következő: Barátság Kőolajvezeték?).


Eddig tartott a MILTZ Duguláselhárítás kis történelmi, százhalombattai beszámolója. Amennyiben itt, illetve a környéken élnek (sőt, az sem probléma, ha még messzebb!) és az alábbi problémákkal küzdenek, akkor hívjanak bátran! Akár szeretik a történelmet, akár nem, megoldom a dugulás problémájukat Százhalombattán!


Igen! Már időszerű volt a csatorna szakszerű duguláselhárítása

A rosszul kialakított megépített csatorna nagyon sok kellemetlenséget okoz egy család életében. Miért mondom ezt? Mert ha nem megfelelő a csatorna lejtése, tömítettsége , akkor dugulás illetve szivárgás keletkezik ami károkat okoz az épületben. Ha a csatorna nincs tökéletesen megépítve, akkor a dugulás rendszeresen visszatérő probléma lesz, ami nem egy kellemes dolog egy család életében.


Azon Kedves Olvasók, akik Százhalombattán megbízható és olcsó duguláselhárítót keresnek az alábbi elérhetőségen találják meg (legyen a hét bármely napja, a nap bármely szakasza, vagy hétvége, ünnep, stb.):