Minőségi munka éjjel-nappal a legkedvezőbb áron!


Duguláselhárítás Székesfehérvár

Székesfehérvár figyelem! Duguláselhárítást Székesfehérvár egész területén végzünk modern eszközökkel, gyors kiszállással a lehető legkedvezőbb árakon. Várjuk megtisztelő hívását non-stop! 06 (70) 242-0992

 • Szakértelem
 • Gyorsaság
 • Garancia
 • Kedvező duguláselhárítás árak
Várkerület Gellérthegy Krisztinaváros Tabán Vár

Duguláselhárítás Székesfehérvár : 06 70 242-0992
Székesfehérvár, Magyarország

„A nagy szerelmek nem az égben köttetnek ma már, hanem félfogadás idején a kerületi tanácsnál. De kár.” mondja a KFT együttes egy régi dalszövegben.

Ezt a humoros gondolatot kihasználva, azt kell, hogy mondjam, a barátságok sem az égben köttetnek ma már, hanem duguláselhárítás idején a csatornában. De kár. Természetesen eszem ágában sincsen ezen bánkódni, mert teljesen mindegy, hol „szedi össze” az ember a barátait: duguláselhárítás közben, vagy a munkahelyen, a lényeg a lényeg. A barát az barát, a sör az sör. Bocsánat, az én baráti köröm sörös, egyik szó „hívja” a másikat.

Bizony, vannak barátaim, akikkel duguláselhárítás közben, Székesfehérváron „gyűjtöttük” be egymást. Megismerkedésünkkor nem, mint duguláselhárító szakember (mellékesen jegyzem meg: szakmámat tekintve is út- és közműépítő mérnök vagyok), hanem mint csatornaépítő működtem közre egy családi ház építésében.

(A MILTZ duguláselhárítás a dugulás elhárításán kívül más tevékenységeket is végez, „rokon” megbízásokat is vállal. Budapesten kívül a peremvárosok, sőt, távolabbi települések (Székesfehérvár, Érd, Tatabánya, Dunaújváros, Győr, stb.) ismerős duguláselhárító szakemberei vagyunk, hiszen elég gyakran tesszük tiszteletünket arrafelé is.)

Szóval Székesfehérvár, duguláselhárítás, csatornaépítés, szakember, barátság. Ott is minden egy dugulással kezdődött. Zoli hívott minket, hogy bugyog a trutyi. Szerencsére éppen üresjáratban voltunk, így nem volt akadálya, hogy azonnal induljunk. Gyorsan a helyszínre értünk, hálisten az utakon nem volt dugó. Felmértük a helyzetet, bár egyértelmű volt: a mosogatóba dőlt vissza a lé. Osztottunk, szoroztunk, ismertettünk. A csőgörény szépen dolgozott – rólunk szakadt a víz, mert igaz, a dugulás elhárítása csőgörénnyel nem szénfejtés, de egy forró nyári napon kiről nem szakad? – meg is lett az eredménye. (A probléma, intő példaként említem: kis lejtésű szennyvízcső, és a spórolós vízhasználat miatt a folyékony súrolópor hordalékként lerakódott, majd bekövesedett a csőbe.)

Természetesen feltakarítottunk magunk után, melynek Zoli felesége külön örült.

Pár hét múlva felkeresett bennünket Zoli egy ismerőse (ő ajánlott bennünket), Laci, csatornaépítés-ügyben. (A csatornaépítés nem csak arról szól, hogy kiássuk, betesszük, betemetjük, bármennyire így lenne a legjobb.) A csatornaépítés komplex feladat, de a MILTZ duguláselhárításnak ez nem okoz problémát, hiszen gépparkunk rendelkezik azokkal a felszerelésekkel, melyekre szükség van (árokásó lánctalpas kisgép, nagyméretű Caterpillar traktor, aszfaltvágó, döngölőgép, stb.).

Vállaljuk a csatorna tervezését, engedélyeztetését, és mindennemű ehhez szükséges papírmunka elvégzését. Olyan kollegával dolgozom együtt, aki jártas a csatorna- és közműépítés minden fortélyában.

Nem is volt semmi fennakadás. Mire a ház felépült, remek baráti viszony alakult ki, és a házavatóra már családostul érkeztünk. Azóta sem volt náluk dugulás, pedig már sok-sok „víz” folyt le a csatornán. És nem azért, mert jóbarátok lettünk, hanem mert jók vagyunk nem csak a duguláselhárításban, hanem a csatornaépítésben is.


Duguláselhárító műhelykocsiba épített WOMA (magasnyomású csatornatisztítás)

A magasnyomású csatornatisztító gépet (WOMA), általában udvari főgerincek tisztítására használjuk. Lakáson belül ez nem túl szerencsés módszer ezért beltéri használat esetén inkább hangárokban és csarnokokban alkalmazzuk. A dugulást 160 bár víznyomással szünteti meg, illetve tisztítja a cső falát.


TevékenységeinkA duguláselhárítás menete

 • megállapítjuk a dugulás okát
 • árajánlatot adunk tisztelt ügyfeleinknek
 • felmérjük azokat az anyagokat, eszközöket, melyek a honlapon szereplő anyagokon, eszközökön kívül szükségesesek – megvásároljuk azokat, így Önnek nem kerül fáradtságába/idejébe/stb., illetve biztosítható, hogy a megfelelő alkalmatosságok kerüljenek megvásárlásra
 • minél gyorsabban megszűntetjük a dugulást
 • igény esetén fényképes „munkanaplót” készítünk, a későbbi könnyebb biztosítási ügyintézés érdekében
 • más jellegű problémák esetén megbízható szakembert ajánlunk


Duguláselhárítás árak

Tekintse meg az alábbi aktuális duguláselhárítás árakat és hívjon a 06 70 242-0992 telefonszámon! A megrendeléskor megbeszélt árakon utólag NEM változtatok és Budapesten a kiszállásért nem számolunk fel költséget! A kedvező duguláselhárítás árak mellé minden esetben 6 pontos garanciát is vállalok. Duguláselhárítás Árlistámat a legjobb ár-érték arány figyelembevétele mellett alakítottuk.

Munkaállomás felmérés
Munkaállomás felmérés
Munkaállomás felmérés
Munkaállomás felmérés

Részletes duguláselhárítás árlista »Duguláselhárítás extra

Az alábbi felsorolásban szereplő minden egyes pontot a duguláselhárítás árlistánkon szereplő költségek magukban foglalják:

 • Egyedülálló 6 pontos duguláselhárítás garancia
 • Megfizethető árak rejtett költségek nélkül
 • Legjobb ár-érték arány a hazai piacon
 • Mindig a megfelelő duguláselhárítás technológia alkalmazása
 • Korrekt és becsületes hozzáállás
 • Más jellegű problémák esetén megbízható szakembert ajánlok
 • A dugulás megszüntetése után eltakarítom/eltakarítjuk a keletkezett piszkot
Maximális ügyfélelégedettség a duguláselhárítás szolgáltatásunkkal