Minőségi munka éjjel-nappal a legkedvezőbb áron!


Duguláselhárítás

Hívjon most: 06 (70) 242-0992! Duguláselhárítás gyorsan és a legkedvezőbb áron professzionális gépekkel: spirálos gépi és kézi, magasnyomású csatornamosó (WOMA) vákuumos és vegyszeres tisztítás, kamerás csővizsgálat. NON-STOP 0-24 órás gyorsszolgálat.

 • Szakértelem
 • Gyorsaság
 • Garancia
 • Kedvező duguláselhárítás árak
Egy mosdó duguláselhárítása

Minden ember, család életében előfordul, hogy a munkából, vagy akár egy hosszú hétvégéből hazaérve szeretné lemosni magáról az út porát, vagy épp a napi fáradság után szeretne egy kellemes frissítő forró fürdőt venni és azt tapasztalja, hogy nem folyik le a víz a lefolyón. Vagy durvább esetben a lakás egyetlen lefolyója sem ereszti le a vizet! Ez bizony azt jelenti, hogy egy dugulással (wc dugulás, mosogató dugulás) áll szemben, ami általában mindig a lehető legrosszabbkor jön. Általában ekkor következnek a különféle házi praktikák bevetése a dugulás megszűntetéséhez: lefolyótisztító, wc pumpa, Duguláselhárítás ecettel és szódabikarbónával. Sajnos ezek a bevetett duguláselhárítás házi praktikák az esetek nagyobb többségében nem vezet semmilyen megoldáshoz, sőt(!) még akár nagyobb károk okozásához is vezethet.

Teljes bizonyossággal kijelentem, hogy végleges és hosszú távú megoldást csak egy tapasztalt duguláselhárító szakember által végzett szakszerű duguláselhárítás nyújthat profi géppark alkalmazásával.


MILTZ Duguláselhárítás

Miltz Ferenc duguláselhárítása gépi spirállal

Cégem fő profilja a professzionális duguláselhárítás, mely azonnal segít a magánszemélyeknek, családoknak illetve cégeknek és intézményeknek a különféle dugulások okozta váratlan helyzetből kiutat találni. Sok éves tapasztalattal rendelkező megbízható szakember vagyok, aki minden helyzetre fel van készülve. Értem ez alatt, hogy modern gépparkomnak köszönhetően minden makacs dugulást le tudok küzdeni, vagyis el tudom hárítani a dugulást.
A duguláselhárításban több féle technológiát alkalmazunk:


Minden csatorna más méretű. Ez azt jelenti, hogy más csőátmérője van egy mosogató lefolyónak, mint egy mosdónak és megint más egy WC-nek, ezért mindegyik lefolyó tisztításához más méretű illetve más típusú szerszámot használunk.


Duguláselhárítás lakáson belül

A lakáson belül a cső spirálos módszert alkalmazzuk: mosogató dugulás, mosdó dugulás és bidék, wc dugulás megszűntetéséhez és csatornájának tisztítására.

Duguláselhárítás házon kívül

Házon kívül - ha van rá lehetőség - a magasnyomású csatornatisztító berendezést - úgynevezett WOMA-t - használjuk, mely akár 160 bár nyomású vízzel veri szét a dugulást, szennyeződést amellyel garantált a biztos és alapos duguláselhárítás.

Duguláselhárítás házi praktikák

A vákuumos és a vegyszeres módszert általában háztartások használják otthoni praktikák keretében. Ez a WC pumpa, illetve a csatornatisztító granulátumok és egyéb lefolyótisztítók. A WC pumpából speciális ipari méretű, amit a szakemberek használnak, ha nem olyan komoly problémával állnak szemben.


Ha mélyebben érdeklődni szeretne a duguláselhárítás fortélyairól, mindennapi munkavégzésem során készült történeteimről, duguláselhárító szerszámokról, érdekességekről, akkor kérem, böngéssze honlapomat (https://miltz-dugulaselharitas.hu) és remélem kielégítem kíváncsiságát illetve néhány szakszerű házi praktikát is el tud sajátítani.
Duguláselhárítás árak

Tekintse meg az alábbi aktuális duguláselhárítás árakat és hívjon a 06 70 242-0992 telefonszámon! A megrendeléskor megbeszélt árakon utólag NEM változtatok és Budapesten a kiszállásért nem számolunk fel költséget! A kedvező duguláselhárítás árak mellé minden esetben 6 pontos garanciát is vállalok. Duguláselhárítás Árlistámat a legjobb ár-érték arány figyelembevétele mellett alakítottuk.

Munkaállomás felmérés
Munkaállomás felmérés
Munkaállomás felmérés
Munkaállomás felmérés

Részletes duguláselhárítás árlista »
Duguláselhárítás extra

Az alábbi felsorolásban szereplő minden egyes pontot a duguláselhárítás árlistánkon szereplő költségek magukban foglalják:

 • Egyedülálló 6 pontos duguláselhárítás garancia
 • Megfizethető árak rejtett költségek nélkül
 • Legjobb ár-érték arány a hazai piacon
 • Mindig a megfelelő duguláselhárítás technológia alkalmazása
 • Korrekt és becsületes hozzáállás
 • Más jellegű problémák esetén megbízható szakembert ajánlok
 • A dugulás megszüntetése után eltakarítom/eltakarítjuk a keletkezett piszkot
Maximális ügyfélelégedettség a duguláselhárítás szolgáltatásunkkal

Duguláselhárítás linkajánló